Preturi


Echipa C.E.B. nu face doar lucruri frumoase ci si functionale si optime. Diminuarea costurilor de executie prin optimizarea proiectului se poate realiza doar de oameni cu experienta de proiectare si care se implica in ceea ce fac. Orice idee este realizabila dar trebuie proiectata fezabil. Un inginer sau un arhitect bun are viziunea necesara pentru a gasi cele mai bune solutii pentru dorintele tale si in raport cu bugetul tau. Economia la calitatea proiectarii nu va fi niciodata o economie reala in final. Din contra Echipa C.E.B. are o retea de contacte in toate domeniile implicate in executia unei constructii. Un inginer sau un arhitect bun te va ajuta sa alegi corect materialele si serviciile necesare si sa obtii cel mai bun raport calitate/pret. Nu intotdeauna pretul reflecta calitatea, iar acest aspect poate crea confuzie si cautari indelungate ce intarzie nejustificat finalizarea proiectului. In plus, este de preferat sa achizitionezi produse recomandate si verificate, sa eviti experimentele pe timpul si banii tai.

Echipa C.E.B. cunoaste reguli de compozitie, proportii, echilibru, cromatica si chiar psihologia perceptiva. Teoria poate parea simpla, insa experienta si calitatea unui arhitect vor spori valoarea proiectului tau.

Echipa C.E.B. va pastra un dialog permanent intre beneficiar-executant-proiectanti si va urmari mereu interesul beneficiarului. Calitatea actului este dependenta de capacitatea unui proiect de a reprezenta cat mai fidel personalitatea si profilul beneficiarului.

Echipa C.E.B. te ajuta sa iti ordonezi ideile si sa iti atingi scopul preluand in mod creativ viziunea ta si implementand-o prin intermediul mijloacelor de proiectare.

Ca orice tip de colaborare si in acest caz relatia de incredere intre C.E.B. si beneficiar poate genera proiecte remarcabile.

Echipa C.E.B. va evita mereu butofaria si kitch-ul, va trasa permanent o diferenta clara intre lux si opulenta. Luxul poate sa fie prezent si in cadrul unui spatiul minimalist si modern, pe cand opulenta produce mereu un dezechilbru la nivelul esteticului. Trebuie mereu avuta in vedere limita peste care un spatiu devine prea incarcat, lipsit de valoare arhitecturala, obositor, incoerent si implicit disfunctional. Echipa C.E.B. are o mare capacitate de sinteza.

Trec foarte usor de la imaginea de ansamblu la detaliu si invers avand capacitatea sa va prezinte proiectul in asa fel incat sa fie cat mai bine inteles. Un proiect clar, inteles in cel mai mic detaliu de beneficiar, are cele mai multe sanse sa se execute perfect.