Constructii

Constructii "la cheie"

Suntem o firma de constructii cu experienta, specializata in constructia de case din caramida sau lemn, formata dintr-o echipa de profesionisti. Dispunem de competenta si echipamente pentru toate tipurile de constructii, indiferent de dimensiune si complexitate, facand ca proiectul si visele dvs sa devina realitate.

Acest site se doreste a fi, doar, o succinta prezentare a posibilitatiilor societatii noastre, un portofoliu de servicii in domeniul constructiilor civile si industriale, pe care il punem la dispozitia dumneavoastra.

Noi suntem partenerul ideal de care aveti nevoie, pentru realizarea obiectivelor, pe care doriti sa le realizati.

Experinta dobandita in decursul anilor, profesionisti cu o experienta vasta la conducerea sa, prin anagajarea unui personal actualizat si calificat cu toate noutatile tehnologice din domeniu, vi-l recomanda!

Intelegem ca fiecare client reprezinta o sansa de a ne arata maiestria si astfel sa devenim mai cunoscuti. De aceea va stam la dispozitie cu sfaturi si solutii viabile, lasandu-va sa decideti ce este mai bun sau mai potrivit pentru dumneavoastra.

Inca de la infiintare firma si-a propus sa respecte pricipiile de baza in relatiile cu beneficiarii sai, cu scopul de ridicare al gradului de dezvoltare a activitatiilor sale, punand accentul in primul rand pe calitate.

Plecand de la acest deziderat firma a angajat oameni cu o inalta calificare, experienta si seriozitate urmarind in acelasi timp implimentarea noilor materiale si tehnologii de ultima ora din domeniu.

Compania noastra va ofera cele mai bune servicii de constructii case la cheie. Constructia porneste de la casa la rosu si consta in montarea instalatiilor electrice, sanitare si termice, executarea finisajelor interioare si exterioare.

Fluxul tehnologic pentru realizarea unei astfel de constructii presupune urmatoarele etape:

  ✒ Proiectarea casei de catre arhitect si realizarea proiectului

   ✔ Pentru realizarea proiectului aveti nevoie in primul rand de obtinerea unui certificat de urbanism, de toate avizele (de mediu, pompieri, etc), de studii geotehnice ale terenului pe care urmeaza sa se amplaseze casa si de autorizatie de constructie eliberata de catre autoritatile locale

   ✔ Realizarea proiectelor este o conditie, fara de care firma noastra nu poate demara realizarea lucrarilor

  ✒ Urmeaza trasarea constructiei, conform proiectului, cu ajutorul aparaturii de inalta precizie, de catre topografii nostri

  ✒ In continuare se realizeaza fundatia (sapatura, armare si betonare)

  ✒ Ridicarea peretilor exteriori (va propunem variante din caramida portanta, caramida GVP ) concomitent cu armarea, cofrarea si betonarea elementelor de rezistenta (diafragme, plansee si stalpi)

  ✒ Ridicarea structurii acoperisului pe care se va monta ulterior, tigla ceramica, tigla metalica sau orice alt tip de invelitoare dorit de dumneavoastra

  ✒ Compartimentarea camerelor casei conform proiectului (ridicarea peretilor interiori)

  ✒ Urmeaza lucrarile de finisaj exterior, care cuprind invelirea acoperisului conform dorintelor si alegerii dumneavoastra, aplicarea izolatiilor din polistiren expandat (de grosime 5 sau 10 cm)

  ✒ Montarea tamplariei PVC (sau lemn, la alegere) pentru geamurile constructiei, continuand cu tencuiala exterioara

Instalatia termica va cuprinde amplasarea colariferelor pentru fiecare camera si instalarea centralei termice.

Lucrarile pentru instalatia electrica cuprind montarea tabloului general, a prizelor si a intrerupatoarelor pentru toate camerele

Finisajele interioare constau in montarea tavanelor false (din gips-carton), tencuirea si gletuirea peretilor interiori. In pasul urmator se executa zugravirea peretilor si tavanelor, placarea peretilor si pardoselii cu faianta, gresie sau parchet si nu in ultimul rand montarea usilor interioare si exterioare.

Urmatoarea faza este instalarea de accesorii sanitare: vase de toaleta, chiuvete, cabine de dus, cazi si a instalatiilor aferente.

Proiectul de constructii case la cheie nu include si amenajarea curtii interioare, a drumurilor si a aleelor de acces sau constructia gardului imprejmuitor al proprietatii.

Pentru orice intrebari sau nelemuriri, oferte de colaborare sau recomandari, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.