Constructii


"ROLUL ARHITECTULUI SI A PROIECTANTULUI IN CONSTRUCTIA UNEI CASE - LOCUINTE"


Constructia si realizarea unei locuinte (vila, locuinta unifamiliara, cabana, casa simpla de locuit permanent sau sezonier) este oinvestitie foarte importanta din multe puncte de vedere: pe langa modelul de casa care sa va placa si peste o perioada de timp indelungata sau care poate fiusor de adaptat la noi tendinte in domeniu, imobilul trebuie sa asigureconfort, spatiu suficient pentru o familie numeroasa, functionalitati moderne, solutii care sa permita economie de energie electrica si termica, iar cheltuielile cu intretinerea sa nu fie foarte mari. Toate acestea implica o serie de elemente care conditioneaza arhitectura, proiectarea si apoi executiaconstructiei: bugetul disponibil, terenul cu avantajele si dezavantajele pe care le ofera.
Arhitectul si inginerul proiectant trebuie sa inteleaga nevoile beneficiarului si sa propuna solutia optima, onesta si economica pentru o locuinta eficienta si frumoasa si care pentru beneficiar sa fie acea casa care sa-l multumeasca din toate punctele de vedere.

Astfel, arhitectul si inginerul proiectant sunt cei care orchestreaza intregul proiect, de la recomandari privind alegerea terenului, propunerea unui model si tip de casa economic si eficient, colaborarea cu inginerii care proiecteaza planurile, structura si schemele pentru instalatiile electrice si sanitare, sistemele de termo-ventilatie, pana la super-vizarea lucrarilor de santier pe durata executiei locuintei. De asemenea, arhitectul si inginerul proiectant va pot ajuta sa gestionati bugetul alocat proiectului, astfel incat la final sa nu fie nevoie sa-l suplimentati. Prin propunerea unui anumit model de casa cu detalii legate de orientarea pe teren, organizarea interioarelor astfel incat sa beneficieze de lumina naturala si caldura soarelui pe durata iernii sau recomandarea de materiale de constructie eficiente termic, arhitectul si inginerul va vor ajuta sa construiti o locuinta eficienta si economica.


In faza de realizare a proiectelor de arhitectura – rezistenta – instalatii si a planurilor detaliate pentru constructorul care va ridica imobilul, arhitectul impreuna cu inginerul structurist poate face o estimare aproape exacta a materialelor de constructie necesare, atat in ce priveste cantitatea acestora dar si calitatea.


Echipa “C.E.B.” ofera servicii de arhitectura si proiectare complete si personalizate: realizam modele de case unice, elegante si moderne, traditionale romanesti, care va asigura maximum de confort si eficienta functionala, proiecte de arhitectura complete si fise tehnice detaliate pentru obtinerea autorizatiei de construire. De asemenea, oferim consultanta pe durata constructiei, prin urmarirea evolutiei lucrarilor de santier si adaptarea planurilor tehnice daca este nevoie, expertize tehnice, dirigentie de santier, executia constructiei fie ea la rosu sau la cheie la cele mai inalte standarde.

Cu respect si stima, Echipa C.E.B.

 • Constructii "la rosu"

  Daca doriti sa va construiti o casa noua, fara finisaje, ati ajuns unde trebuie! Noi va oferim cele mai bune servicii si proiecte de constructii case la rosu.


 • Constructii "la cheie"

  Compania noastra va ofera cele mai bune servicii de constructii case la cheie. Constructia porneste de la casa la rosu si consta in montarea instalatiilor electrice, sanitare si termice, executarea finisajelor interioare si exterioare.


 • Constructii traditionale taranesti

  Constructii traditionale taranesti


 • Lucrari cu si din piatra

  Piatra naturala pe care noi o producem sau o comercializam/folosim este culeasa din toate colturile Romaniei. NU importam piatra ! Folosim piatra naturala din Romania!


 • Constructii "la cheie - plata in rate de la dezvoltator"

  Contactati – ne cu incredere ! Preturi minime, calitate maxima! Nu realizam constructii „la rosu” cu plata in rate prin programul companiei !!!